Verfügbarkeit

Kontaktieren Sie uns für Anfragen per E-Mail oder per Telefon.
  • Gäste: bis 600

    + more info
    Max:

    Platz für bis zu 600 Gäste.

Allgemein

Kjo ndërtesë Tempull është krijuar me energji dhe përkushtim nga stafi jonë, si një simbol i fshirë I së të shkuarës, për të ringjallur edhe njëherë historinë e lavdishme kulturore të gjakut tonë Pellazko Epiro Ilir. Jo pa arsye ajo është quajtur Pallati Ilir “Iliria Palace” .Nëse vizitoni këtë pallat ishullor të krijuar në harmoni nga natyra dhe dora njerëzore do përballesh me mishërimin kultural të historisë sa luftarake aq edhe Venus-iane.

Check-in time

Flexible

Check-out time

Flexible

Parking

Genügend Parkplätze vorhanden